Ga jij als single door het leven? Dat kan soms heel leuk zijn, maar soms mis je misschien ook iemand aan je zijde waarmee je samen leuke dingen kan doen. Dan ben je het misschien gewoonweg even beu om er alleen voor te staan en kan de verveling al eens toeslaan. Gelukkig zijn er ook heel wat leuke activiteiten die je op je eentje kan doen.

Picknick bij zonsondergang

Zeg nu zelf, er is altijd wel iets magisch aan een mooie zonsondergang, toch? Dus waarom zou je er niet van genieten met een heerlijke picknick in je eentje? Pak wat lekker eten in, een comfortabele deken en zoek een rustig plekje in de natuur waar je kunt ontspannen terwijl de zon langzaam ondergaat. Neem je favoriete boek mee of luister naar een interessante podcast terwijl je geniet van het moment. En… in je eentje moet je al dat lekkers niet delen, heerlijk 😉

Bezoek een museum

Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, wetenschap, geschiedenis of technologie, voor iedereen zijn er wel wat interessante musea. Dwaal op je gemak door de tentoonstellingsruimtes, laat je inspireren door de kunstwerken en neem eventueel een notitieboekje mee om voor jezelf op te schrijven wat je van de tentoonstelling vindt. Je kan er lekker op je gemak en op je eigen tempo doorgaan.

Bezoek een eroticabeurs

Single zijn betekent niet dat je seksueel niet actief mag of kan zijn. Ook in je eentje kan je heel wat experimenteren. Op een eroticabeurs krijg je de kans om kennis te maken met seksspeeltjes die je misschien nog niet kende, zoals een neukmachine of verschillende soorten dildo’s in allerlei vormen en formaten. En wie weet kom je op zo’n beurs wel een gelijkgestemde single tegen die openstaat voor een spannende date.

Ga een weekend naar zee

Gaat de zon schijnen volgend weekend? Waarom boek je dan eens geen leuk hotelletje aan zee? Mooie wandelingen maken, een beetje shoppen, een goed boek lezen op het strand en genieten van een lekker stukje vis of garnaalkroketjes,… De opties om je aan zee in je eentje bezig te houden zijn eindeloos. Vergeet ook je pocket pussy niet mee te nemen om jezelf ‘s avonds in je hotelkamer ook nog te vermaken.

Haal je creatieve kant naar boven

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Koop dan eens een setje tekenpapier, potloden, penselen en verf en trek erop uit in de natuur. Want zeg nu zelf, er is niets meer ontspannend dan in je eentje landschappen te schilderen terwijl je luistert naar je favoriete muziek. Bovendien kan je het resultaat achteraf ophangen in je woning en er nog lang van nagenieten.