Wat is er meer ontspannend dan een namiddag of een avond door te brengen op je terras, in het aangename gezelschap van een goed boek en een lekker drankje? Vind je het altijd zo jammer wanneer de zwoele zomeravonden voorbij zijn, omdat je niet houdt van de kilte op je terras? Of vervloek je de regen, omdat die ervoor zorgt dat je niet buiten kunt blijven zitten? Dat alles is bij deze verleden tijd!

Aangename aanvulling voor je terras

Door je terras of tuin (deels) te overkappen met een kleine stretchtent, zorg je ervoor dat je elke dag van het jaar buiten kunt zitten als je dat wilt. Dit soort overkapping zorgt er namelijk voor dat je beschut zit tegen de regen. Schaf er één aan op www.eurostretchtents.be en geniet het hele jaar door van je gezellige terras of van je mooie tuin.

Overkapping voor horeca

Ook wanneer je een horecagelegenheid uitbaat is een kleine stretchtent of een stretchtent met zijwanden een erg goede investering. Zo’n tent zorgt ervoor dat je je cliënteel het hele jaar door in de watten kunt leggen. In de lente en in de zomer biedt zo’n stretchtent de nodige schaduw en verkoeling, of beschutting wanneer er een onaangename noordenwind staat. In de herfst laat het je klanten toe om droog buiten te kunnen zitten en eventueel een sigaretje op te steken. En in de winter biedt een stretchtent met zijwanden hen zowel bescherming tegen de regen als tegen de kou. Een stretchtent gebruiken als overkapping is veel goedkoper dan een overkapping die gemaakt is met betonnen palen met platen op het dak. Bovendien zorgt ze ervoor dat je flexibel kunt zijn; de tent is gemakkelijk te installeren en weer op te bergen, dus wanneer je even geen overkapping wil, is dat helemaal geen probleem.

Helemaal op jouw maat

Een ander groot voordeel van een stretchtent, al dan niet met zijwanden, is dat je ze volledig op maat kunt laten maken. Dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk begrijpen. Enerzijds kun je je stretchtent laten maken volgens de afmetingen die je nodig hebt, en eventueel zelfs in een afwijkende vorm als dat nodig zou zijn. Maar dat is niet het enige. Je kunt je tent ook helemaal laten personaliseren! Je kiest zelf in welke kleur je tent vervaardigd wordt of je kunt er zelfs voor kiezen om het logo van je zaak erop te laten bedrukken! Dat zorgt niet alleen voor een prachtig zicht, maar het biedt je ook de zekerheid dat iedereen de naam van je zaak in een mum van tijd zal kennen. Je kunt het zien als een soort reclame.